Fugtsikring

Fugtsikring af sokkel, fundament eller kælder

Har du brug for fugtsikring af sokkel, fundament eller kælder? Så lad os klare opgaven. 

Hos Det' Mureren Jesper Nørager er vi specialister i murværk, vægge og fundamenter, og vi løser gerne fugtproblemer i dit hjem. Vi hjælper især private husejere i blandt andet Gilleleje, Hillerød, Helsinge og omegn.

​Arbejdet udføres udefra, men kan også ordnes indefra

Fugt er en af husets værste fjender, og det er en næsten usynlig fjende, som kan føre til råd, svamp og i værste fald et ødelagt hus. Heldigvis er det ofte muligt at opdage fugtdannelser i for eksempel soklen, hvis man tjekker efter en gang imellem.

Vi har stor ekspertise med alle former for fugtsikring af vægge og fundamenter, og det kan også være fugtsikring af kælder. Fugtsikringen sker normalt udefra, og her er der behov for at fritlægge soklen og den eventuelle kældermur. Det er ikke altid muligt at sikre udefra, men så kan vi anvende en anden metode.

Vi er et kvalitetsorienteret murerfirma, som har mange års erfaring med renovering af fundamenter, facader og murværk. Vi lægger altid vægt på det gode håndværk og den høje kvalitet, når vi har en mureropgave, og du er dermed sikret solidt dansk håndværk til gode priser.

Få et tilbud på eksempelvis fugtsikring af fundament

​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har en større eller mindre mistanke om fugt, eller hvis du allerede har opdaget fugtdannelse. Vi tager gerne en snak med dig, og vi kommer gerne forbi for at se nærmere på huset. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for fugtsikring af fundament, sokkel eller vægge.


Kontakt os i dag og hør mere - måske kan vi løse opgaven billigt for dig.

Hvordan kan vi hjælpe?

Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

Vi kan fanges på telefon 61 31 08 69 eller jn@detmureren.dk​.


Vi udarbejder naturligvis også et uforpligtende tilbud på din opgave.

Hos Det' Mureren Jesper Nørager glæder vi os til at høre fra dig.

​Vurderet til 5 ud af 5 stjerner på google

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer

 
 
Upload billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det' Mureren Jesper NØRAGER

Toftevej 33, 3250 Gilleleje​

61 31 08 69

jn@detmureren.dk

Man - Søn: 24 timers service​

Om firmaet

Hos Det' Mureren Jesper Nørager er vi et kvalitetsorienteret murerfirma med stolthed i vores håndværk. Vi stræber altid efter at levere det bedste resultat til konkurrencedygtige priser.​

Besøg os på Facebook