Vi renoverer dit badeværelse

Renovering af badeværelse tilpasset din stil og dine ønsker

Vi renoverer dit badeværelse ud fra dine behov​

Er du vild med velvære? Så er vi klar til at tale badeværelse med dig.​

​Hos Det' mureren Jesper Nørager har vi igennem årene prøvet kræfter med en lang række forskellige typer badeværelser, både i forbindelse med renovering af badeværelse og etablering af et helt nyt badeværelse. Derfor er vi også klar til at opfylde dine ønsker.

Vi tilbyder badeværelsesrenovering og nyt bad for kunder nord for hovedstaden. Det kan for eksempel være i Gilleleje, Hillerød, Helsinge og omegn, hvor vi særligt har mange kunder.​

Vi har et stort udvalg af baderumsmøbler, fliser og armaturer

Vi bygger et badeværelse tilpasset din personlige stil, hvor kvaliteten er i top, og prisen er i bund.

Vi har et stort udvalg af baderumsmøbler, armaturer og fliser – lige fra mosaikker i friske farver til afdæmpede fliser i granit.

Vi kan tilbyde badeværelsesrenovering i totalentreprise

Skal hele badeværelset fornys, står vi med glæde for totalentreprisen. Vi er garant for en professionel styring og kvalitetskontrol hele vejen gennem byggeprocessen.

Ved at lade os stå for totalentreprisen slipper du for selv at kontakte de håndværkere, der skal involveres i byggeprocessen samt koordinere deres arbejde.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Vores pris på badeværelsesrenovering afhænger blandt andet af, hvor omfattende en renovering der er tale om, og hvad du har af ønsker til de valgte materialer

Skal du for eksempel have bygget et lille badeværelse større, eller trænger det eksisterende badeværelse til en opgradering og modernisering?

Uanset hvad, er du dog altid garanteret konkurrencedygtige priser, når du lader vores murerfirma stå for opgaven med renovering af badeværelse.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 61 31 08 69, hvis du har nogle spørgsmål, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller hvis du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud på din renovering af badeværelse. Alternativt kan du også skrive til vores e-mail jn@detmureren.dk​ eller benytte vores kontaktformular her på siden.

Hvordan kan vi hjælpe?

Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

Vi kan fanges på telefon 61 31 08 69 eller jn@detmureren.dk​.


Vi udarbejder naturligvis også et uforpligtende tilbud på din opgave.

Hos Det' Mureren Jesper Nørager glæder vi os til at høre fra dig.

​Vurderet til 5 ud af 5 stjerner på google

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer

 
 
Upload billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det' Mureren Jesper NØRAGER

Toftevej 33, 3250 Gilleleje​

61 31 08 69

jn@detmureren.dk

Man - Søn: 24 timers service​

Om firmaet

Hos Det' Mureren Jesper Nørager er vi et kvalitetsorienteret murerfirma med stolthed i vores håndværk. Vi stræber altid efter at levere det bedste resultat til konkurrencedygtige priser.​

Besøg os på Facebook