Vi tilbyder microcement

Microcement til et flot og stilrent udtryk

Vi tilbyder arbejde med KAOS designspartel​

Kunne du tænke dig at tilføje et råt, nordisk og stilrent udtryk til dit køkken, badeværelse, gulv eller noget helt fjerde?​

​Hos Det' mureren Jesper Nørager kan vi tilbyde et stort udvalg af flotte løsning i tidløst design fra Dansk Microcement. Vi er certificerede til at opsætte KAOS designspartel, der giver dig unikke muligheder for at personliggøre dit hjem og give det et helt unikt præg.

Vi kører rundt i hele området omkring Gilleleje, Hillerød og Helsinge og tilbyder arbejde med microcement. Vi tager opgaver for både private og erhverv, og kan således både komme ud til huse, lejligheder, hoteller, restauranter, kontorlokaler, industri og meget andet.​

Få et unikt resultat med microcement

Microcement har et utroligt anvendelsespotentiale, og materialet kan bruges på et stort udvalg af overflader. Det er både robust, fleksibelt og vandafvisende og bliver derfor ofte brugt til gulve og vægge på badeværelser og i køkkener. Designspartel i microcement kan lægges på træ, beton, behandlede flader og meget andet, og det kan derfor også bruges på bordplader, møbler og lignende.

Vi har et stort udvalg af KAOS designspartel i microcement, der kommer i mange forskellige farver og udtryk. Dette giver dig muligheden for at få et helt unikt resultat, som er tilpasset din personlige stil og indretningen i dit hjem.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores murerarbejde. Dette kommer til udtryk i utroligt flotte og langtidsholdbare resultater, som du kan være glad for de næste mange år.

​Kontakt os for en pris på din opgave

Ønsker du at høre mere om vores arbejde med microcement, eller vil du have en pris på din opgave med designspartel? Så er du meget velkommen til at kontakte os og sætte os ind i dine ønsker. Så udformer vi gerne et skræddersyet tilbud til dig.

Hvordan kan vi hjælpe?

Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

Vi kan fanges på telefon 61 31 08 69 eller jn@detmureren.dk​.


Vi udarbejder naturligvis også et uforpligtende tilbud på din opgave.

Hos Det' Mureren Jesper Nørager glæder vi os til at høre fra dig.

​Vurderet til 5 ud af 5 stjerner på google

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer

 
 
Upload billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det' Mureren Jesper NØRAGER

Toftevej 33, 3250 Gilleleje​

61 31 08 69

jn@detmureren.dk

Man - Søn: 24 timers service​

Om firmaet

Hos Det' Mureren Jesper Nørager er vi et kvalitetsorienteret murerfirma med stolthed i vores håndværk. Vi stræber altid efter at levere det bedste resultat til konkurrencedygtige priser.​

Besøg os på Facebook