Terrazzogulve

Reparation af terrazzogulv eller støbning af nyt gulv

Skal du have foretaget en reparation af terrazzogulv? Så lad os gøre dit gulv flot igen eller støbe et helt nyt for dig. 

Hos Det' Mureren Jesper Nørager er vi specialister i terrazzogulve, og det gælder de velkendte toiletgulve, men også de mange varianter i spændende farver og mosaikker. Vi laver især gulve hos private boligejere i blandt andet Herlev, Skovlunde, Egedal og omegn.

​Vi har både klassisk italiensk og moderne design

Terrazzogulvet har både været hadet og elsket, og mange tænker måske på de velkendte toiletgulve, men de findes også i mange andre varianter. Du kan for eksempel vælge et klassisk italiensk gulv med ophav i renæssancens Venedig, men der er også mange moderne designmuligheder at vælge imellem.

Terrazzogulve består af blandt andet cement, beton og små marmorskærver. Overfladen er slebet blank og forseglet, så man får et smukt, spændende og næsten uopslideligt materiale. Derfor er det velegnet til især baderum.

Vi kan lægge et nyt terrazzogulv, men vi tilbyder også vedligeholdelse af terrazzogulv. Der vil typisk være tale om slibning af terrazzogulv, men der kan naturligvis også være behov for en reparation. Uanset dit valg, så er du sikret kvalitetsarbejde og solidt dansk håndværk, når du sætter os på en opgave.

Hvad koster terrazzogulv?

Vores priser for nye terrazzogulve afhænger af flere forhold, og blandt andet spiller det en rolle, om du ønsker at få gulvvarme. Der er ikke tale om et billigt gulv, men om en eksklusiv løsning, som holder i mange år. Det er med andre en god investering, der tjener sig selv ind på sigt.

Vi kommer gerne ud for at kigge på opgaven, hvorefter vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris for støbning eller reparation af terrazzogulv.

​Få en snak med os om støbning eller reparation af terrazzogulv

Du er velkommen til at kontakte os for at få en snak med os om dine ønsker og behov i forbindelse med en reparation af terrazzogulv. Vi tilbyder naturligvis også råd, vejledning og inspiration, hvis du skal have et helt nyt gulv.

Kontakt os i dag – vi sidder klar til at besvare din henvendelse.

Hvordan kan vi hjælpe?

Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

Vi kan fanges på telefon 61 31 08 69 eller jn@detmureren.dk​.


Vi udarbejder naturligvis også et uforpligtende tilbud på din opgave.

Hos Det' Mureren Jesper Nørager glæder vi os til at høre fra dig.

​Vurderet til 5 ud af 5 stjerner på google

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer

 
 
Upload billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det' Mureren Jesper NØRAGER

Toftevej 33, 3250 Gilleleje​

61 31 08 69

jn@detmureren.dk

Man - Søn: 24 timers service​

Om firmaet

Hos Det' Mureren Jesper Nørager er vi et kvalitetsorienteret murerfirma med stolthed i vores håndværk. Vi stræber altid efter at levere det bedste resultat til konkurrencedygtige priser.​

Besøg os på Facebook